Pri zrážke áut neďaleko Spišského Podhradia zahynula žena, krádež Peugeotu

10.02.2007 Prešov

Prešov 10. februára (TASR) - Pri zrážke dvoch áut dnes pred 5. hodinou ráno pri Spišskom Podhradí v okrese Levoča zomrela jedna žena. Nehoda sa stala na hlav...
Prešov 10. februára (TASR) - Pri zrážke dvoch áut dnes pred 5. hodinou ráno pri Spišskom Podhradí v okrese Levoča zomrela jedna žena. Nehoda sa stala na hlavnom cestnom ťahu Prešov - Poprad.

Obe autá mali zahraničné poznávacie značky - Mercedes Benz nemeckú a Peugeot 307 rumunskú. Podľa predbežných informácií od službukonajúceho z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) SR v Prešove, bola nebohá občiankou SR, rovnako ako aj ďalšie dve osoby - muž a žena, ktoré s ňou sedeli v Mercedese Benz.
Záchranári našli Mercedes Benz prevrátený na svahu asi 20 metrov od vozovky. Podarilo sa im vykliesniť ženu, ktorá nejavila známky života zo zadného sedadla tak, že na vozidle odstrihli celú strechu a bočný stĺpik. Ani rýchla resuscitácia jej už nepomohla.
V peugeote bola dvojčlenná posádka občanov Rumunska, ktorá pri nehode neutrpela zranenia.
Bližšie okolnosti nie sú známe, podľa informácií z HaZZ nehodu vyšetruje dopravná polícia

Krádež Peugeotu
V čase od 20.00 hod. dňa 8.2.2007 do 11.00 hod. dňa 10.2.2007 doslo ku krádeži osobného mot. vozidla zn. PEUGEOT 405, ĚČV: SN-943BF, šedej metalízy, ktoré bolo ukradnuté v Poprade z Ulice Na Letisko č. 62.
 

Vyberte región

mark